sneaker

Dit zijn de leukste webshops voor je sneakers

Het is eigenlijk altijd sneakerseason wat ons betreft, maar laten we nu even een moment pakken om de webshops die ons style brengen wat extra shine te geven. Zoveel webshops om uit te kiezen, maar bij welke vind je de hardste collecties? Je zou denken dat ze overal dezelfde sneakers hebben, maar de collecties verschillen zeker. Niet alleen dat, maar het hebben van meer keuze is in dit geval een win. En je helpt de economie ook nog eens, win-win-win dus.

Snipes


Je kunt natuurlijk geen lijst maken van sneaker webshops zonder Snipes te noemen. Een bekende onder sneakerfanaten. Je vindt er ook streetwear om je outfit compleet te maken.

Sneakerdistrict


Nog zo’n speciale sneakerbaas die niet mag ontbreken op je lijst. Bij Sneakerdistrict vind je onder andere de nieuwste Nike’s en Van’s.

KICKZ


KICKZ is ook een eigen leveltje. De webshop gaat lekker op Puma en Converse, maar de focus op basketbal-sneakers is duidelijk. Hier moet je zijn als je op zoek bent naar nieuwe basketball kickz!

Bruut


Bruut is bekend onder sneakerfreaks, maar krijgt nog niet de shine die ze verdienen. In hun aanbod vind je ook veel van één van onze favo streetwear kledingmerken uit Amsterdam. Shop ze!