asap-rocky-under-armour-01

Dit zijn de opties voor A$AP Rocky als hij veroordeeld wordt in Zweden

De afgelopen 30 dagen waren hele aparte: we zagen tornado’s in Amsterdam, A$AP Rocky zat vast in Zweden en Donald Trump probeerde hem met hulp van Kanye West en Kim Kardashian te bevrijden. Gelukkig mocht A$AP Rocky zijn vonnis, die vandaag wordt uitgesproken, afwachten in Amerika en dit kan een paar dingen betekenen.

Als de Zweedse rechtbank Rocky schuldig verklaard, betekent dit dat hij de gevangenis in moet. Hij kijkt tegen een maximale straf van twee jaar aan, maar de kans is heel groot dat hij deze niet krijgt. De tijd die hij al heeft gezeten gaat automatisch van zijn straf af, dus dit kan betekenen dat hij uiteindelijk niks hoeft te zitten.

De kans is echter ook groot dat hij tegen een straf van 6 maanden aan kijkt, wat zal betekenen dat hij terug moet naar Zweden of dat hij als voortvluchtige verder moet. Zweden en Amerika doen hebben beide uitleveringsafspraken, dus dat zou betekenen dat hij tijdens internationale shows het risico loopt om opgepakt te worden. Zijn management heeft echter gezegd dat hij gewoon naar Lowlands komt op 18 augustus, dus waarschijnlijk hebben ze hun keuze al gemaakt. Wat gaat hier uitkomen?