peperomia-1546175_960_720

Dit zijn de huisplanten die je moet nemen als je weet dat je er niet voor kan zorgen

Het maakt niet uit of je een student bent of een hardwerkende volwassene: zorgen voor planten is iets waar je niet altijd even goed in bent. Wil jij je huis of studentenkamer toch opfleuren met wat groene vrienden en wil jij ze niet weg hoeven te gooien na een week en ben jij die cactussen in elk gemiddelde studentenkamer zat? Dan zijn dit DE planten voor jou.

De Zamioculcas Zamiifolia, oftewel het plantje dat elk basic huishouden hoort te hebben.
Zamioculcas

Dit is een onmisbaar plantje als je wilt beginnen met wat huishoudelijk flora. Ze groeien het beste met weinig licht, dus ideaal voor een donkere kamer van een gamer/Netflix bingewatcher.

Het slangenplantje
Snake_Plant_(Sansevieria_trifasciata_'Laurentii')_1

Dit plantje is ideaal voor de mensen die al moeite hebben om voor zichzelf te zorgen. Deze planten kunnen weken zonder water of licht. Dat scheelt jou weer tijd, zodat je gewoon op bed kan blijven liggen.

Het spinnenplantje
spinnenplant

Al je planten op je bureau of in de vensterbank wordt ook saai. Deze plant staat het mooist als hij op een verhoging wordt gezet. Het enige wat deze plant nodig heeft is een beetje zonlicht. Als je zelfs hier niet voor kan zorgen, dan is het misschien beter om geen planten te nemen. En ook geen kinderen.

De peperomia plant
peperomia-1546175_960_720

Nee niet de pepperoni plant, maar de peperomia. Door de grootte past deze perfect op je bureau. Een perfect gezelschap voor de late huiswerk/werknachten om tegen te praten als je langzamerhand gek aan het worden bent.