kater

Dit zijn de raarste anti-kater tips van over de hele wereld

Je kunt na de kerstdagen vast wel wat tips gebruiken om een kater tegen te gaan, of ‘m in elk geval wat dragelijker te kunnen maken. Misschien dat jij je kater probeert te verminderen met een glas melk en een eitje, maar er zijn ook een aantal aparte, alternatieve manieren om je kater te killen. Lees ze hieronder.

Buffelmelk

milk-6
Dit is een drankje wat ze in Namibië gebruiken tegen een kater. Het drankje heet buffelmelk, maar bestaat gek genoeg niet uit buffelmelk. Wel zit er clotted cream, rum, likeur en slagroom in. Deze is dus nog wel te doen.

Umeboshi

diet-nutrition_nutrition_umeboshi-japanese-health-food_2716x1810_000086769457
In Japan nemen ze umeboshi, dit is een vrucht in zuur. De vrucht is zo zuur dat je het amper kunt doorslikken, maar volgens de Japanners een tovervrucht voor als je brak bent.

Gedroogde stierenpenis

81d8f7aad31ae55464ff41d99efcddcf_medium

Vroeger hadden ze in Sicilië wel een heel aparte manier om een kater tegen te gaan, namelijk het eten van een gedroogde stierenpenis. Vooral voor mannen zou het helpen, met name om hun ‘mannelijkheid te herstellen’.

Gemalen hoorn van een neushoorn

620x349
In Vietnam geloven ze in een drankje van gemalen hoorn van een neushoorn gemengd met heet water, als medicijn tegen een kater. Ook zou dit helpen voor allerlei andere kwalen, allergieën en zelfs kanker.

Penssoep

IMG_1217
De penssoep is een traditionele Turkse soep van runderpens, knoflook en ui. Dit wordt veel gegeten in onder andere Turkije en zou moeten helpen tegen een kater.

Rauw ei

eggs-14177_1280
Amerikanen gooien een rauw eitje naar achteren wanneer ze een goede kater te pakken hebben. Niks te extreem voor hun, want het liefst nemen ze het met nog wat hete saus en extra peper.

Schapenogen in tomatensap

elite-daily-pickled-sheep-eye
Nog een lekkere delicatesse, in Mongolië nemen ze een cocktail van schapenogen in zuur en tomatensap. Je moet er wat voor over hebben om van je kater af te komen…

Bron: Froot