Schermafbeelding 2017-12-06 om 12.35.52

Dit zijn de twee nieuwste trailers van seizoen 4 van ‘Black Mirror’

Volgend jaar komen er zes nieuwe afleveringen van ‘Black Mirror’ uit op Netflix voor het 4e seizoen van de serie. Netflix teased ons al een tijdje met verschillende trailers voor een aantal afleveringen. Zo kwam iets eerder al de trailer van de aflevering ‘Black Museum’ uit, die vind je hier. Dit zijn de nieuwste trailers die Netflix heeft geplaatst:

Hang the DJ
Ze begonnen met een teaser van ‘Hang the DJ” van Timothy Van Patten. Dit lijkt op een romantische komedie in moderne stijl, er komen namelijk dating apps in voor. De aflevering zou gaan over het liefdesleven van de vrijgezel Joe Cole, wie een nieuwe manier probeert om nieuwe mensen te ontmoeten.

Metalhead

De tweede trailer is een totaal ander genre en te zien in zwart-wit. Deze is gemaakt door David Slade, die bekend is van Breaking Bad, Hannibal en American Gods. Het gaat om de ‘Metalhead’ aflevering en het ziet er naar uit alsof een vrouw bang is om gedood te worden, en wel door een hond.

Wie weet dat Netflix binnenkort alle trailers van de zes afleveringen dropt. Voor het hele seizoen moeten we nog even geduld hebben tot voor het eind van 2018.

UPDATE: De releasedatum van seizoen 4 is bekend, de afleveringen zullen op 29 december verschijnen op Netflix.

Bron: Konbini