Schermafbeelding 2019-12-27 om 13.50.45

Dit zijn leuke last minute oud & nieuw feestjes 2019

Aanstaande dinsdag is het alweer 31 december, tijd voor oud en nieuw. Het is altijd lastig om een feestje uit te kiezen; het ene feestje is duur, de andere ver weg, of jij en je vrienden willen allemaal naar een ander feestje. Om je het wat makkelijker te maken zijn hieronder een aantal leuke oud en nieuw feestjes in onze hoofdstad met hiphop, R&B, afrobeat en techno. Voor ieder wat wils, check it out en sleep je vrienden mee.

TIKTAK New Years Eve

Dit feest wordt een knaller met grote namen als Lil Kleine, Bizzey, Snelle en Frenna. De kaartjes zijn wel prijzig, maar dan komen alle grote hiphop namen uit Nederland wel langs.

Encore New Years Eve 2019/2020
Dit feest belooft groots te worden met alle verschillende stages waarin elk een ander genre muziek te horen is. Zo zit er altijd wel iets leuks bij voor jou en je vrienden.

Chicago Social Club pres. NYE Paradise


Een feestje in de Social is altijd gezellig, met oud en nieuw natuurlijk ook. Ga hierheen als je geen zin hebt in een massaal feest maar wel in R&B, hits, classics en champagne.

Fiesta Macumba Feliz Año Nuevo 2020!
Fiesta Macumba is er ook met oudjaarsavond; hier kan je losgaan op de lekkerste muziek en ook nog eens de Salsa, Bachata & Merengue leren.

NYE Around the World


Ga je vaak uit in Amsterdam en kan je nu niet kiezen? Bij dit feest komen o.a. Rewind, Het Partyfeest, Over The Moon, PALET, Straight Outta Damsco en Wasserette samen voor één groot feest waar het ieder uur een spektakel wordt.

Verknipt New Years Eve Special
Heb je met oud & nieuw meer zin in techno? Dan is dit feestje misschien wel iets voor je.

Het Grote Nieuwsjaarsfeest w/ Gerd Janson, Carista and more


Met Carista op de line-up kan het haast niet mis gaan; zin in elektronische muziek, dan ben je bij de Marktkantine aan het juiste adres met oudjaarsavond.