Schermafbeelding 2020-06-19 om 11.59.41

Dit zijn onze Netflix tips voor dit weekend

Hoewel de zomerse temperaturen langzamerhand arriveren, is het nog steeds lekker om thuis een spannende serie of goede serie te kijken. Ook deze week zijn er weer een aantal nieuwe titels uitgekomen, en vandaag delen we welke Netflix tips wij hebben voor dit weekend.

Documentaire: Jeffrey: Epstein, Filthy Rich

Mocht je deze docu nog niet gecheckt hebben, check het dan. Het gaat over de steenrijke man Jeffrey Epstein die tientallen meisjes misbruikt heeft. Hij kwam er telkens maar mee weg en het verhaal is ingrijpend. Je begrijpt niet dat er zulke mensen bestaan.

Serie: The Politican seizoen 2

We benoemden ‘m gisteren al even, het nieuwe seizoen van The Politican over een rijke student die president wil worden. Grappig door de leuke humor, en spannend door de machtsverhoudingen.

Serie: The Sinner seizoen 3

Yes, ook de serie ‘The Sinner’ heeft een nieuw seizoen gekregen. Onlangs werd bekend dat er al een vierde seizoen onderweg is, maar binge eerst maar eens even het derde seizoen dit weekend.

Film: The Gambler

Deze misdaadfilm gaat zoals je waarschijnlijk al had gegokt, over gokken. Een gokverslaafde en hoogleraar Engels leent geld van een gangster en komt terecht in een criminele wereld terwijl hij ook nog een relatie krijgt met een student. Geen nieuwe film, maar wel nieuw op Netflix.