65cd918b6968805ef1eb3940bc231082-1200x474

Dit zijn (in onze ogen) de hardste 101Barz sessies aller tijden

Over de jaren is er heel veel veranderd in de muziekwereld maar er is 1 ding wat nooit zal en wat nooit hoeft te veranderen: 101Barz. Het platform staat bekend om de honderden studiosessies waarmee ze al jaren bezig zijn. Van Kempi tot Hef en van ANBU tot Wilde Westen – nieuw of oud het maakt niet uit, op 101Barz kan je jezelf bewijzen.

Er zijn veel harde 101Barz sessies geweest maar dit zijn (in onze ogen) de hardste en de meest legendarische aller tijden. Let op: niet in volgorde.

De lentesessie van Hef in 2009

Hef kan zelfs over een vakantiehuisje in Ijburg praten en het klinkt hard.

De eerste sessie van Sevn Alias

Veel mensen maakten voor het eerst kennis met Sevn Alias en vanaf dit moment had hij de zomer op slot.

Winne en Feis

De beats, de flows, de lines – alles was hard en kwam recht uit het hart. Rotterdam’s finest.

Fresku die in 2017 even hard komt als in 2010

Als het niet harder is. Fresku die rapt op de beat van ‘Tunnel Vision’ is alles.

Heel Wilde Westen die WW Nation liet horen

Wilde Westen staat bekend om het kapot maken van studiosessies – met het meest recente de FunX studiosessie. Deze 18 minuten durende sessie verdiend echter een plaats in de lijst omdat dit het begin was van het Wilde Westen seizoen.

Skiezo & Chillouh

Dit was DE straatanthem van 2009 en nu we hem terugluisteren zijn we het eens met de meeste comments: ROTJOCH WAAR BLIJVEN SKIEZO & CHILLOUH?

Keizer & Lucky Luq

Niemand kwam zo fris als Keizer en bracht het over met de punchlines en wordplay van dit niveau. Besefmoment: Lucky Luq was hier nog minderjarig.

De eerste Green Gang sessie

De jonge JayJay, de oversized kleding en de honderden euro’s die gegooid werden gemixt met de geloofwaardigheid: alles maakt deze sessie. #FreeDjagga

Lefensmannen

Ze kwamen anders dan iedereen, ze kwamen met een grote hoeveelheid schijt en ze kwamen zo relatable en real. ‘Ik moet drinken voor het daten’, ‘Moet indrinken, nooit met munten’ – ze lieten zien dat ze in het midden van de beste tijd van hun jeugd waren.

En ja, we zijn veel sessies vergeten maar er zijn nou eenmaal veel harde sessies en dat is het mooie; iedereen zijn top 5 ziet er anders uit.