ja tock

Dit zijn vijf schaamteloze dingen die iedereen in een comfortabele relatie doet

De relatie zoals we die allemaal kennen – okay, misschien jij dan toevallig niet – begint zoals de selfies op je Instagramfeed; perfect. Je make-up is verzorgd, je outje is op het level van Karl Lagerfeld, je toont een Harvey Specter attitude en je benen, baard of whatever zijn tot in de puntjes verzorgd, het is een totale big ass uitbarsting van pico bello.

Dit hou je de eerste dates/weken vol, je bent nog een tijdje op je A-game totdat je vervolgens na een aantal maanden gaat lacken. De wetten der vrouw- of mannelijkheden vervagen en je wordt steeds meer jezelf – “Thank god” horen we je nu bijna zeggen. Om je in alle normaliteiten tegemoet te komen hebben we een lijstje van de 5 klassieke signalen die bewijzen dat een relatie uiteindelijk ook maar een menselijk iets is.

1. Die morning breath kiss

praten

De schaamteloosheid waarmee jij je bae in de ochtend verwelkomt is heerlijk, in de zin dat het kan.

2. No shavings

Rick beard

Je beharing is geen issue meer, dit laat je dus voor wat het is; een aantal uurtjes, dagen, weken, maanden of jaren. En dan hebben we het niet alleen over de baard…

3. Je draagt je favoriete genante peejays

via GIPHY

Jawel, een middelvinger naar CK, terug naar de good ole pyjama.

4. Jullen delen de badkamer terwijl jij het toilet ownt

toilet

Heeft dit nog uitleg nodig? Als dit moment geen eigen bladzijde in je dagboek krijgt is er iets mis met je.

5. Alleen buiten ga je superheld

via GIPHY

À la Batman voel je alleen nog de noodzaak jezelf te maskeren voor gelegenheden buiten de deur. Zodra het eerste signaal voor een heftige Netflix-sessie is gegeven, sta jij je make-up er al af te vegen.

Natuurlijk zijn er nog wel wat voorbeelden te noemen, maar dat laten we lekker aan jullie over.