DJ Khaled loss

DJ Khaled gaat Billboard aanklagen na nummer 2 positie

De altijd zo positieve DJ Khaled heeft de afgelopen paar dagen een minder positieve kant laten zien nadat zijn album ‘Father of Asahd’ de album sales race heeft verloren van Tyler the Creator, die met ‘IGOR’ op nummer 1 belandde. Volgens hem is er gesjoemeld met zijn album sales.

Hij liet op social media al weten dat hij het niet tof vond dat hij had verloren van “mysterieuze shit” (waarmee hij doelde op ‘IGOR’). Enkele dagen later komt hij met het nieuws naar buiten dat hij zich klaar aan het maken is voor een grote rechtszaak. Volgens hem heeft Billboard namelijk meer dan 100,000 sales onterecht van hem afgepakt. De sales kwamen van een combi-deal met een energie drankje, waarbij digitale downloads van het album werden geleverd. Volgens Khaled’s team zou Billboard ze meerekenen, maar hebben ze dit niet gedaan.

Ondertussen heeft hij ‘IGOR’ ingehaald en staat Khaled op de R&B/Hiphop-chart op nummer 1 en staat hij op de top 200 op nummer 3, maar zijn ontevredenheid is te zien aan zijn Instagram profiel – hij heeft namelijk zijn comments uitgeschakeld omdat het veelal over ‘IGOR’ ging.