DJKhaleed_Snipes-Press_Images_03

DJ Khaled legt je even uit waar de hustle vandaan komt

Sommige catchphrases zijn zo constant relevant dat ze nooit out of fashion gaan. Dat ze meerdere lagen van de beschaving raken, op verschillende momenten. Één van die catchphrases is het ‘WE THE BEST’ van DJ Khaled. Het kenmerkende spreukje van DJ Khaled wordt al jarenlang gebruikt door de DJ/producer/social media icon – en dit is niet zonder reden. Het dient als een mantra, een constante reminder naar zichzelf waardoor hij nooit vergeet wat hij is: the best.

Wat mensen soms vergeten door Khaleds enorme succes, is de struggle die eraan voorafging. Khaleds ouders kwamen als immigranten vanuit Palestinië naar de States. Met weinig geld in hun zakken kreeg Khaled vanaf jonge leeftijd al een hussle-mentality; van mixtapes verkopen uit zijn kofferbak tot ze in schoenendozen doen; alles draaide om de hussle.

Het is daarom ook niet meer dan logisch dat SNIPES de samenwerking is aangegaan met Khaled – ze delen dezelfde ideologie en staan voor zichzelf constant opnieuw uitvinden, constant blijven hustlen. ‘Hustle hard, never give up, be grateful’ is de slagzin die centraal staat in de aankondiging van Khaled als ‘Face of SNIPES’.

Maar wat betekent dat precies? Nu Khaled de nieuwe Face of SNIPES is, mag je ook een nieuwe collectie aan SNIPES gear én exclusives verwachten. De eerste exclusive kunnen we jullie nu alvast meegeven: er gaat een Nike Air Jordan 1 mid verschijnen – niet heel gek als je beseft dat Khaled zo’n beetje de grootste Jordan fan op de planeet is en er zelf meer dan 10.000 heeft.

DJKhaleed_Snipes-Press_Images_04

De Air Jordan zal vanaf 20 april verkrijgbaar zijn, uiteraard exclusief via SNIPES. De apperal, waarbij duidelijk de hand van Khaled zichtbaar is, verschijnt iets later op 27 april – hierover binnenkort nog meer nieuws!