Don Toliver

Don Toliver is het JACKBOYS-lid die je nu echt moet checken

Heb je No Idea wie Don Toliver is? Dat kunnen wij ons niet voorstellen. De artiest uit Houston heeft al een aantal impressive dingen op zijn naam staan. Zo is hij gesigned bij Travis Scott’s label Cactus Jack én stond hij op het #1 Billboard album JACKBOYS. Daarnaast heeft hij met zijn viral single No Idea heel het internet in no time veroverd.

Don Toliver wist altijd al dat hij kon zingen, maar helaas had hij tijdens zijn vroege jeugd niet de middelen om er echt wat mee te doen. Daar kwam verandering in toen hij zestien was, in zijn geïmproviseerde thuis studio maakte hij zijn eerste track Bitch I’m in the Building. Dat was toen. Flash forward naar nu – een co-sign van een van de grootste artiesten ter wereld en een internationale hit, dat noemen wij behoorlijk indrukwekkend.

DT3

Don Toliver heeft niet stilgezeten na de release van JACKBOYS. Hij is behoorlijk hard gegaan in de studio en heeft inmiddels een album uitgebracht, genaamd Heaven or Hell. De zanger is een tweeling, het sterrenbeeld van absolute extremen. Met dit album wil hij ons meenemen door deze extremes. Op Heaven or Hell stap je in een reis door pleasure & pain, mania & melancholy en beauty & chaos. Dit alles doe je met Don Toliver’s engelenstem als lead en artiesten als Travis Scott, Quavo en Offset als gastrollen. Benieuwd? Check hieronder het album: