Screen Shot 2017-01-11 at 10.49.51

‘Donald Trump heeft zichzelf meerdere keren laten onder pissen door prostituees’

Uit een rapport dat een voormaling MI6-agent samenstelde blijkt dat de Russische overheid al jaren Donald Trump steunt. De agent zou een voormalig medewerker van de Britse inlichtingendienst zijn en zou ingehuurd zijn geweest om belastende informatie over Trump te vinden.  BuzzFeed publiceerde het 35 pagina’s dikke rapport waarin meerdere onbevestigde beschuldigingen richting Trump staan beschreven.

Het geen dat vooral onze aandacht trok was dat in bepaalde memo’s wordt gemeld dat de Russen beeldmateriaal zouden hebben waarop seksuele avonturen van Trump te zien zouden zijn. Op de beelden zou namelijk te zien zijn hoe Trump in een presidentiële suite, waar voorheen ook Barack en Michelle Obama verbleven, prostitueés een ‘golden shower’ laat uitvoeren. Dit zou hij hebben gedaan omdat hij een erge hekel aan de Obama’s zou hebben.

Donald Trump spreekt echter van ‘nep nieuws’ – en zijn advocaat, Michael Cohen, liet het volgende weten: “Het is op zoveel manieren belachelijk. Het is duidelijk dat de persoon die dit heeft gemaakt dat vanuit zijn fantasie deed of hoopte dat liberale media met dit neppe verhaal aan de haal zouden gaan.”