Schermafbeelding 2020-04-09 om 15.26.01

Dopebwoy is klaar om de wereld over te nemen met eigen label en track ‘Christian Dior’

Vandaag brengt Dopebwoy zijn aller eerste track ‘Christian Dior’ uit onder zijn eigen label ‘Forever Lit Records’ in samenwerking met Warner Music. En dat nummer is nu al een geboren hit. Het label, vernoemd naar zijn #1 album, bestaat nog maar een aantal weken of de eerste track is al geboren.

De oprichting van ‘Forever Lit Records’ komt na jaren succes in de Nederlandse hiphop scene en hij begint een nieuw hoofdstuk. We hoeven je vast niet te vertellen dat Dopebwoy een hitmachine is; maar om even een beeld te schetsen, de man heeft meer dan dertig gouden platen met nummers als  ‘Loco’, ‘Salaris’ en ‘Cartier’ die ook nog eens viral ging op TikTok en een album wat lange tijd op nummer één stond. Na meerdere shows buiten Nederland en samenwerkingen met internationale artiesten als Aya Nakamura, Yxng Bane en Majoe werd het voor Dopebwoy tijd om een volgende stap te nemen.

Dopebwoy 2

Met die shows in het buitenland is hij trouwens erg druk, want ook in Frankrijk en Turkije is Dopebwoy te vinden in de hitlijsten met nummers waar ook zij los op gaan. En nu dus ‘Christian Dior’; een track die typisch Dopebwoy is met zijn liefde voor designer. Geen Balmain, Cartier, Balenciaga of Jimmy Choo dit keer, maar Dior. Hoewel die laatste nog wel genoemd wordt in de track ‘”Wil je Christian Dior’s of Jimmy Choo’s?”

Beluister het nummer hieronder en houdt de rapper goed in de gaten, want deze nieuwe stap belooft veel nieuwe tunes van Dopey.

Dopebwoy 1