Schermafbeelding 2020-07-16 om 10.56.23

Dopebwoy laat zien dat hij van alle markten thuis is met complete solotrack ‘Window’

Dopebwoy is weer terug met een nieuwe single nadat hij de eerste track ‘Christian Dior’ met Bryan MG en producer SRNO uitbracht onder zijn eigen label: ‘Forever Lit Records’ bij Warner Music Benelux. We hebben het over de nieuwe trap-track ‘Window’ waarop Dopebwoy laat zien dat hij van alle markten thuis is, want dit is een complete solo track.

Dopebwoy - Window_Cover Artwork_FINAL_3000x3000

We schreven eerder al over artiesten die ook produceren, en daar stond Dopebwoy ook tussen. Hij doet dit sinds 2014 voor namen als Yes-R, Jayh en F1rstman en pas twee jaar later begon hij met rappen. Met een vader als DJ groeide de artiest op met muziek. Momenteel combineert hij dus beide muzikale passies: beats maken en rappen. Eerdere volledige solotracks zijn bijvoorbeeld  zijn major hit ‘Cartier’, waarvan die beat oorspronkelijk voor het nummer ‘4 x Duurder’ was gemaakt. Nu combineert hij weer zijn twee talenten op ‘Window’ en bewijst dat ‘ie niet gewoon een rapper is. De track wordt helemaal compleet gemaakt met bijbehorende visuals.

Dopebwoy 1

In de video die geregisseerd is door 2Phoness en waarvan de visual effects door Stolen Goods gedaan zijn, zien we Dopey met een Lamborghini, al shoppend, in een luxe hotel en bad met sick uitzicht zittend en met véél gekke special effects. Beluister de track hieronder op Spotify en vergeet niet de video te checken. Weet dat Dopebwoy nog láng niet klaar is met releasen van muziek onder zijn nieuwe label.