drake-kanye-west-mean-mugging

Drake bedreigt Kanye West aan de telefoon

Er is een hoop aan de hand tussen Drake en Kanye. De beef gaat diep en Kanye besloot heel Twitter erbij te betrekken. Hij beweert dat Drake hem belde en hem en zijn familie bedreigde. Ye vertelde alles erover op Twitter. Om echt met de deur in huis te vallen.


Ook Kim heeft hier wat op te zeggen.

Kanye laat eens even zien met wie Drake te maken heeft.

Drake kon de afgelopen tijd niet z’n mond houden over Kanye. Na een tijd werd het tijd voor Ye om te reageren op Drake’s uitspraken. In ‘Summer Sixteen’ zegt Drake ”Now I got a house in L.A., now I got a bigger pool than Ye”.


In ‘Sicko Mode’ met Travis Scott kon Drake zich ook niet inhouden.


Ook de line ”Yeah, keepin’ it G, I told her don’t wear no 350’s around me” in ‘No Stylist’ met French Montana ging Kanye niet voorbij.


Later beweert Kanye ook dat Drake probeert een ‘bully’ te zijn en mentaal instabiele mensen kiest als zijn targets.


Het bleek dat Drake de eerste twee rijen kocht bij een Pusha T concert alleen zodat er niemand zou zitten tijdens het concert.

Tijdens een concert in de thuisplaats van Drake, Toronto, werd Pusha T aangevallen door een aantal mensen. Het gerucht gaat rond dat Drake deze mensen heeft betaald om Pusha aan te vallen.


Drake beweerde dat Kanye info over Drake lekte aan Pusha T zodat hij op basis van dat een disstrack kon maken naar Drake. Kanye ontkent dit.


Later verteld Kanye dat hij nog steeds liefde heeft voor zijn oude vriend. Hij wil alleen maar positiviteit.

Kanye wilde het hele Twitter gedoe goed eindigen.

Drake houdt zich nog gedeisd. Hij neemt Kanye niet heel serieus. Het enige wat hij heeft laten weten is dit: IMG_1419