drake

Drake’s vader spreekt zich uit over pijnlijke lyrics van zijn zoon

Het is vanzelfsprekend dat muziek wordt beïnvloed door gebeurtenissen uit het leven van een artiest.  Zo maakt ook Drake het één en ander mee om zijn muziek op te baseren. Of lijkt dat maar zo?

In tracks als Look what you’ve done en From time spreekt Drake over zijn jeugd en hoe zijn vader Dennis zijn rol als ouder op zich nam. Uit veel van zijn lyrics kan je ‘concluderen’ dat zijn vader afwezig was.

“And my father living in Memphis now, he can’t come this way
Over some minor charges and child support that just wasn’t paid
Damn, boo-hoo, sad story, black American dad story.”

“Just me and my old man getting back to basics
We’ve been talking ’bout the future and time that we wasted
When he put that bottle down, girl that n*gga’s amazing”

Zijn vader liet in een Nick Cannon’s Close Conversations show dat hij zich erg gekwetst voelt over wat hij in zijn tunes zegt.  Zijn vader beweerd ook dat hij een beeld van zijn jeugd creëert die enorm afwijkt van de werkelijkheid, waarop Drake later bij zijn vader toegaf dat hij dat doet om records te verkopen.


Dit bericht bekijken op Instagram

@therealdennisg speaks on @champagnepapi’s lyrics about him | 🔄 @culturemillennials

Een bericht gedeeld door REVOLT TV (@revolttv) op

Dit is niet de eerste keer dat Dennis zich uitspreekt over wat voor beeld zijn zoon van hem creëert. Ook in een ItsTheReal’s A Waste of Time podcast beweerde hij zijn zoon gevraagd te hebben om daarmee te stoppen. Waarop Drake’s reageerde;‘just go with the flow’ because ‘this sh*t sells records’.

Vanochtend liet Drake in een Instagram story post weten wat hij van de hele heisa rondom zijn relatie met zijn vader vind.

“Woke up today so hurt man. My father will say anything to anyone that’s willing to listen to him. It’s sad when family gets like this but what can we really do that’s the people we are stuck with… every bar I ever spit was the truth and the truth is hard for some people to accept.”