Screen Shot 2017-02-23 at 11.19.26

Drake zou zomaar eens een special guest kunnen zijn bij het concert van The Weeknd

Er was eens een tijd dat het niet zo goed ging tussen Drake en The Weeknd. De twee Canadezen kwamen samen up, maar er was een tijdje sprake van bad blood. Die tijd lijkt echter voorbij. Zo speelde Drake een hoofdrol in Weeknds nieuwe clip voor ‘Reminder’ en gingen er al geruchten dat de twee ‘up to something‘ zijn.

Toevallig is het zo dat beide artiesten momenteel door Europa touren. Nog toevalliger is dat ze beide dit weekend in Amsterdam te bewonderen zijn. The Weeknd zal op 24 februari in de Ziggo Dome staan, Drake treedt daar twee dagen later op. Wat alles héél interessant begint te maken is dat Drake de 24e een vrije dag heeft, voordat hij zaterdag optreed in het Duitse Oberhausen.

Oberhausen ligt op niet eens twee uur rijden van Amsterdam. Het lijkt dan ook logischer dat Drake dit weekend Amsterdam als thuisbasis gebruikt voor zijn vrije dag, alvorens hij optreed in Oberhausen en vervolgens op zondagavond in Amsterdam.

Het is dus helemaal geen gekke gedachte dat Drake morgen in Amsterdam is terwijl The Weeknd zal performen. Om nog wat olie op het vuur te gooien plaatste Drake gisteren deze suggestieve foto – let vooral even op de caption.

Starboy and The Boy on tour in Europe right now…🌺

Een bericht gedeeld door champagnepapi (@champagnepapi) op

Wees dus niet verbaasd als Drake opeens morgen op het podium verschijnt tijdens de show van The Weeknd. Voor als je kaartjes hebt: geniet. Voor als je geen kaartjes hebt: pak je tissues er alvast bij.