drew

Drew dropt nieuwe track ‘Onzekerheid’

Drew, één van de jonge talenten van Rotterdam Airlines, dropt vandaag z’n nieuwe tune ‘Onzekerheid’. Dit is zijn eerste release na de sexy ‘Late Night’ die in maart uitkwam. Tijdens z’n sessie bij 101Barz kwam Drew al keihard en als we afgaan op de geluiden die vanuit de stu komen, weten we 100% zeker dat we dit jaar alleen maar vuur kunnen verwachten van de rapper. Hij is op dit moment aan het strijden om z’n eerste album te fixen, dus hopelijk hoeven we niet lang meer te wachten.

Check ook even z’n Valentijnskadootje ‘Hello’ met legend Jairzinho als je in een zoete mood bent, want dan wordt duidelijk dat Drew niet bang is om verschillende kanten van zich te showen. In ‘Onzekerheid’ houdt Drew het real met ons en hoor je hoe hij dealt met de lockdown als opkomend artiest: “M’n eerste festival gecanceld en dat raakte me”.

Met z’n eerste Golden Lemon Talent Award (2019) van Raptop in the pocket is Drew in ieder geval klaar om naar de top te vliegen. Check dus snel ‘Onzekerheid’ en begin je boy te beseffen: