meth-package

Drugsdealer stuurt per ongeluk halve kilo crystal meth naar Apple Store en komt het zelf ophalen

Het zal je maar overkomen. Je zit gewoon rustig te werken in de Apple Store en je krijgt een pakje meth binnen. Niet perse wat je verwacht in een winkel te ontvangen. Het verhaal wordt steeds gekker wanneer er meer bekend wordt over de situatie.

De 32-jarige Richard Dean Desain wist niet bepaald onder de radar te blijven als drugsdealer. De Los Angeles inwoner was een beetje slordig aan het werk toen hij een halve kilo crystal meth verstuurde helemaal naar de andere kant van de wereld. Het pakketje voor ‘Dean’ werd verstuurd naar de Apple Store in New York.

meth-package

Toen het pakketje aankwam in de winkel werd de politie meteen ingeschakeld. Volgens de aanklagers was het pakketje heel Amerika doorgegaan via een crimineel netwerk en wordt Desain al beschuldigd van meerdere misdrijven betreft illegaal handel.

Het werd pas leuk toen de drugsdealer Desain zich eindelijk besefte dat op zijn pakketje een verkeerd adres stond. Hij besloot van de westkust naar de oostkust te vliegen en het pakketje zelf op te halen om te voorkomen dat het in verkeerde handen kwam. Eenmaal aangekomen was het natuurlijk al te laat voor de dealer en werd hij opgewacht door een groep agenten. Super slim had Desain bij het ophalen van zijn meth al meth bij zich, wat hem natuurlijk extra schuldig maakt.

meth

De politie heeft genoeg bewijs en de snuggere drugsdealer zit nu vast. Het onderzoek om meerdere betrokkenen op te pakken is nog aan de gang, want de persoon die ze hebben is in ieder geval niet het meesterbrein achter het criminele netwerk.