Screen Shot 2017-10-27 at 14.02.19

Duik in de wereld van SMIB in de “SMIB WORLDWIDE EXPOSED” expositie

Vanaf aanstaande zaterdag is de expositie, SMIB WORLDWIDE EXPOSED, van het tienkoppige creatieve collectief SMIB in KAF geopend voor het publiek! Vanaf zaterdag 15:00 uur kunnen bezoekers bij de kassa in KAF voor 7,50 euro een exclusieve SMIB sleutelhanger kopen die toegang geeft tot de wereld van SMIB. Er is niet alleen werk van de heren zelf te zien, maar ook van kunstenaars die hen inspireren.

‘SMIB WORLDWIDE EXPOSED’ wordt op zaterdag om 15:00 uur geopend door Pepijn Lanen (van o.a. De Jeugd van Tegenwoordig) met de SMIB-leden Ray Fuego, Larry Appiah, GRGY, Tads Thots, GHQST, Dess Finesse en KC. De middag wordt gehost door Hard Bitten en rappers Fosa YG en Loopey zullen optreden.

IGvierkant

Net als het collectief is de tentoonstelling een work in progress. Vanaf morgen is de eerste verdieping open. GRGY, de ontwerper van het modemerk van SMIB, heeft speciaal voor deze expo een muurschildering gemaakt van Terrence, het gezicht van ‘SUMIBU’.

Op 17 november en 1 december worden nieuwe ingerichte verdiepingen geopend. In totaal staat KAF zeven weken lang in het teken van SMIB. De tentoonstellingen is doordeweeks van dinsdag t/m vrijdag tussen 10:00 en 18:00 te bezoeken.