ex vriendinnen Kanye West

Een tijdlijn aan knappe ex vriendinnen van Kanye West

Kanye West is al sinds 2014 getrouwd met Kim Kardashian, maar voor die tijd heeft hij een hoop andere babes gedate. Zo heeft hij voor lange tijd een relatie met model Amber Rose gehad, is hij later zelfs verloofd geweest en heeft hij daarna nog een aantal kortere relaties gehad. Check hieronder een tijdlijn aan knappe vrouwen met wie Kanye allemaal gedate heeft.

Alexis Phifer
ex vriendinnen Kanye west5
Tussen 2002 en 2008 was Kanye samen met de mode-ontwerper Alexis Phifer. Ze hadden een knipperlicht relatie, want in 2004 gingen ze voor twee jaar uit elkaar. In 2006 vroeg Kanye, Alexis ten huwelijk en waren ze voor 18 maanden verloofd. Ze leken voor elkaar gemaakt te zijn, maar toen Kanye’s moeder overleed in 2008, liep de relatie helaas stuk.

Brooke Crittendon
ex vriendinnen Kanye west4

In 2004 toen Kanye en Alexis ‘on a break’ waren, heeft hij gedate met Brooke Crittendon. Zij was een productie assistent voor MTV en ze zijn uiteindelijk nog twee jaar met elkaar geweest. Maar Brooke vond dat Kanye te veel bezig was met andere vrouwen, sterker nog; ze vond dat hij verslaafd was aan seks.

Amber Rose
ex vriendinnen Kanye west3
Van 2008 tot 2010 heeft Kanye West een relatie gehad met model Amber Rose. Vroeger was ze een stripper, en later steeds meer te zien in videoclips. Zij heeft de hele opkomende fame van Kanye meegemaakt. Toen zou Kanye vreemd gegaan zijn met Kim Kardashian en die drama over hun breakup is te horen op zijn nummer ‘Blame Game’.

Chanel Iman
ex vriendinnen Kanye west2
Na Amber Rose begon Kanye iets met Chanel Iman, ook een model. Hier had hij naar verluidt voor een jaartje een relatie mee, in augustus 2011 gingen ze uit elkaar. Hoewel Chanel ooit heeft gezegd dat ze alleen maar goede vrienden waren, waren ze wel voor langere periode heel vaak samen gezien: “We’re really close; we’re cool. We’ve been really tight since I first started modeling, actually,”

Kim Kardashian
ex vriendinnen Kanye west1
In 2003 hadden Kim en Kanye elkaar voor het eerst ontmoet, maar pas in 2012 hebben zij een relatie. Nu is Kanye natuurlijk getrouwd met Kim Kardashian sinds 2014. Inmiddels hebben ze vier kinderen samen: dochters North en Chicago en zoons Saint en Psalm. Ze lijken super steady, dus hopelijk blijven ze nog lang samen.

Wil je weten welke babes A$AP Rocky gedate heeft? Deze check je hier.