exen van the weeknd

Check hier een tijdlijn van welke mooie vrouwen The Weeknd heeft gedate

The Weeknd heeft een nogal turbulent liefdesleven gehad, van Bella Hadid, naar Selena Gomez, even scharrelen met Yovanna Ventura en daarna weer terug naar Bella. Om het allemaal bij te houden hebben wij een tijdlijn van exen van The Weeknd gemaakt.

Bella Hadid (april 2015– november 2016)
The-Weekend-and-girlfriend-Bella-Hadid-were-spotted-together-at-Up-and-Down-Nightclub-in-NYC-on-Tuesday-night

The Weeknd begon begin 2015 met het daten van model Bella Hadid; het stel werd voor het eerst samen gezien in april op Coachella. Zijn vriendin speelde later in z’n videoclip ‘In the Night’ en gingen samen naar het red carpet event van de Grammy Awards in 2016.

spl1120184_001-copy

Door hun drukke werkschema’s kwam de relatie in november 2016, na anderhalf jaar, aan een eind. Het leek allemaal te gaan zonder bad blood, want de twee zijn na de break up nog met elkaar gespot.

Selena Gomez (Januari 2017 – oktober 2017)
exen van the weeknd 2
Na de break-up met Bella, date hij met de welbekende ex van Justin Bieber, Selena Gomez. In januari 2017 waren ze officieel een item, ze verhuisden tijdelijk samen in september 2017 in Greenwich Village, New York. Waarna ze een maand later weer uit elkaar gingen.

Yovanna Ventura (November 2017)


Dit bericht bekijken op Instagram

Lista 😘

Een bericht gedeeld door Yovanna Ventura 🇩🇴 (@yoventura) op

The Weeknd schijnt een ding te hebben voor de lovers van Justin Bieber, Yovanna Ventura is niet echt een ex te noemen van Abel. Maar het stel is wel op meerdere paparazzi foto’s gespot. Het gerucht gaat dat Yovanna en Abel op French Montana’s verjaardag in 2016, de hele avond handjes vasthielden en zoenden. Op hun weg terug van het feest werden ze samen gezien op de achterbank van hun taxi.

the-weeknd-and-biebers-ex-spotted-holding-hands-embed-2

PAY-EXCLUSIVE-The-Weeknd-hangs-with-Justin-Biebers-rumored-ex-flame-Yovanna-Ventura

Bella Hadid (mei 2018– augustus 2019)


Dit bericht bekijken op Instagram

🖤

Een bericht gedeeld door 🦋 (@bellahadid) op

Oude liefde roest niet, blijkt na twee jaar. Na een relatie en een scharrel kwam hij weer terug bij Bella. Ze schijnen nu wéér uit elkaar te zijn maar nog wel on good terms. Hun knipperlicht relatie hebben ons het afgelopen jaar wat schattige kiekjes opgeleverd.


Dit bericht bekijken op Instagram

HAPPY BIRTHDAY BABY🖤🖤🖤🖤🖤🖤

Een bericht gedeeld door 🦋 (@bellahadid) op

Dit waren de exen van The weeknd, maar ben je ook nieuwsgierig naar de exen van Kanye, Rihanna of A$AP Rocky? Lees er bij BALLINNN’ alles over.