Screenshot 2020-10-31 at 12.55.33

Elijaz viert zijn wijk in video voor ‘Hoodlife’

Elijaz is een opkomende artiest uit Tiel-West. Waarom we zo specifiek zijn afkomst omschrijven? Omdat Elijaz uit de Molukse wijk komt – eentje die hij graag aan je wil laten zien en wil celebraten in zijn clip voor ‘Hoodlife’.

De videoclip geeft je als buitenstaander de mogelijkheid om een kijkje te nemen in zijn wereld. ‘Deze buurt maakt je harder. Ik kwam hier wonen toen ik 9 was. Het heeft me op jonge leeftijd laten zien dat het leven vallen en opstaan is. Wij, de jongeren in de wijk, werden als kind al geconfronteerd met zaken die je als kind niet wilt en hoort te zien. Maar het creëert samenhorigheid, omdat je daar samen doorheen gaat en dat samen verwerkt. Het leven in de Molukse wijk heeft mij ook de waarde van vriendschap laten zien. De vrienden die ik toen had zijn nog steeds mijn vrienden. Hier sta je er nooit alleen voor.’

Beluister ‘Hoodlife’ ook op Spotify.