Schermafbeelding 2017-11-17 om 15.11.59

Elon Musk verrast de wereld met de nieuwe Tesla Roadster

Elon Musk crashte onlangs zijn eigen feestje. Terwijl iedereen stond te wachten op de onthulling van de Tesla vrachtwagen, werden ze ineens verrast met een ander Tesla voertuig: de Roadster.

Niemand zag de onthulling van de nieuwe Roadster aankomen. Maar toch reed de Tesla ineens uit de een van de onthulde vrachtwagens.

De Roadster is pas verkrijgbaar vanaf 2020, maar is nu al te bestellen. Je zult dan wel eerst een aanbetaling van $50.000 neer moeten leggen. De overige $150.000 mogen dan betaald worden voor de levering.

Met een prijskaartje van $200.000 voor de standaard uitvoering heb je dan wel meteen de snelste auto ter wereld in huis. De Roadster haalt de 100km/u in een kleine 1,9 seconden. Dat is sneller dan dat jij 10 keer met je ogen kan knipperen. “After driving this, driving a gas car is going to feel like a steam engine with a side of quiche,” grapte Musk tijdens de onthulling.

Om maar te zwijgen over de afstand die de auto af kan leggen. Vanuit Rotterdam rij je op en neer naar Parijs, zonder op te hoeven laden. The future is near.