Nick Canon

Eminem krijgt versterking van 50 cent in zijn beef met Nick Canon

Dit is zo een Hip Hop beef die helemaal nergens over gaat maar ergens zo messy is dat het vermakelijk is. Eminems eeuwige beef met Nick Canon begon allemaal bij Mariah Carey in 2009, dat is inmiddels al tien jaar geleden maar ze hebben de handdoek nogsteeds niet in de ring gegooid.

Eminem gaf tien jaar geleden aan dat hij nog feelings had voor Mariah terwijl Nick toen met haar getrouwd was, dat zorgde voor frictie tussen die twee die tot op de dag van vandaag nog niet opgelost is. Als je zou googlen op ‘Eminem Nick Canon beef’ wordt je er ook niet veel wijzer van want de twee hebben de jaren erna vaker beef gekregen over de stomste dingen.

Hun recentste ‘beef’ gaat over (ik probeer echt mijn lach in te houden) een diss verse van Eminem op Fat Joe’s ‘Lord Above’ waarin hij zegt dat zijn nu ex-vrouw Mariah hem heeft “gewhipped” gedurende zijn huwelijk. Met andere worden dat zijn vrouw de broek aan had in de relatie.

Als dat niet al kinderachtig genoeg was, verplaatste de beef zich naar social media en kreeg Eminem versterking van 50 cent, hun interactie met elkaar is zo cringe maar hilarisch:

Dit bericht bekijken op Instagram

@50Cent 🤣

Een bericht gedeeld door NICK CANNON (@nickcannon) op

Voor meer diepgang (zo ver deze beef dat heeft) moet je hier zijn.