eminem-never-smile-photos-mike-brown-17-5c651ed32637e__605

Eminem staat aan Chris Brown’s kant in gelekte verse over Rihanna

Zoals je waarschijnlijk wel hebt meegekregen, hebben Rihanna en Chris Brown een relatie gehad. Dat ging niet helemaal goed, want Chris zou Rihanna meerdere keren aangevallen en geslagen hebben. In 2009 werd hij dan ook schuldig verklaard wegens mishandeling van de zangeres.

Nu is er een stukje van een verse van Eminem gelekt, waarin hij de kant kiest van Chris Brown. Hij heeft het over de mishandeling van Rihanna, die online veel besproken werd. De track komt waarschijnlijk nog uit recording sessies van 2009 en de tekst die Eminem zegt, is “Of course I side with Chris Brown, I’d beat a bitch down too.”

maxresdefaultOké, het nummer heeft het album ‘Relapse’ gelukkig nooit gehaald, maar een andere versie van het nummer is eigenlijk B.o.B’s Things Get Worse’. Hier zegt Eminem dat hij Dakota Fanning vermoord heeft en Natasha Bedingfield in een wasmachine heeft gestopt. In andere delen van het nummer zegt hij ook nog rare dingen over vrouwen als Angelina Jolie en Jessica Simpson en zelfs zijn moeder.

De snippet komt van Reddit en heette ‘(SNIPPET) Eminem – Things Get Worse (Rihanna Diss)’. Dat dit nu uitkomt, is nogal raar als je je bedenkt dat de twee ook samen gewerkt hebben op nummers als ‘Love The Way You Lie’ Nu weten we dat Eminem wel vaker rare dingen zegt en niet bepaald vrouwvriendelijk is, maar dat dit nu pas uitkomt is opvallend.