EncoreFestival2017

Encore gaat haar vijfde verjaardag op gigantische wijze vieren

Je zou het soms bijna vergeten, maar Encore bestaat inmiddels al vijf jaar. We tellen inmiddels 257 edities en meerdere compleet uitverkochte festivals. Dat vraagt om een feestje – en dat is precies wat Encore gaat neerzetten. Het vijfjarig bestaan wordt gevierd in het Amsterdamse AFAS Live.

Uiteraard is die avond gevuld met alles wat je van Encore mag verwachten: liveshows, de beste hiphop en R&B DJ’s en spectaculair entertainment. Vanaf 1 september gaan kaartjes in de verkoop.

Het is de volgende overwinning in een reeks van lekker-gaanings van Encore Festival. Encore Festival was het afgelopen weekend een doorslaand succes én Encore zal dit jaar ook plaatsvinden in Tokyo en Bali. “We zijn supertrots dat we Encore de afgelopen vijf jaar hebben kunnen uitbouwen tot wat het nu is. We zijn enorm gegroeid en onze ambities zijn eindeloos, we zijn vastberaden Encore de komende vijf jaar naar een nog hoger plan te tillen”, aldus medeoprichter Wesley Texel. “’Encore 5 Year Anniversary’ wordt een hoogtepunt waar we terugkijken op wat we de afgelopen vijf jaar hebben bereikt en met vol enthousiasme naar de toekomst kijken en nieuwe plannen zullen smeden.”

Voor de lustrumviering op vrijdag 1 december wordt flink uitgepakt met een gevarieerde line-up en grootse productie. De eerste namen uit het programma worden binnenkort bekend gemaakt. De voorverkoop start vrijdag 1 september om 10:00 uur via Ticketmaster.