Eddie Murphy coming to america

Er is bij Paramount Pictures officieel getekend voor een sequel van Coming To America

Doorgaans leveren wij eigenlijk alleen maar nieuws dat is gebaseerd op de waarheid en de waarheid alleen, zo ook op 16 maart 2017 – toen meldden wij je dat Eddie Murphy himself op Twitter hintte naar sequel van Coming To America. Wat achteraf blijkt is dat Eddie Murphy zelf niks afwist van zijn “officiële” Twitteraccount – FAKE news inderdaad, sorry he. Zijn dochter was er echter ook al bijna van overtuigd:

When your dad doesn’t even realize he has a twitter account. 😭❤️

Een bericht gedeeld door Bria Murphy (@bria_murphy) op

Ondanks dat het account nu verwijderd is en wij onze excuses hebben gemaakt, komt er na 30 jaar toch een prequel van de legendarische film ‘Coming To America’. The Hollywood Reporter meldt namelijk dat de schrijvers van de originele film bij Paramount Pictures heben getekend voor de opvolger. Het is nog te kort dag voor wat sappige details, maar wel kunnen we je melden dat Kevin Misher (Public Enemies, Carrie, The Interpreter) de film gaat produceren. Of Eddie Murphy de cast zal joinen is nog niet bekend – maar gezien onze recente post over Eddie’s afwezigheid in de actualiteit is de kans vrij klein. Laten we voor deze keer hopen dat we geen gelijk hebben.

Mocht je nou echt niet weten waar deze heisa over gaat, wie de persoon Eddie Murphy is of waar de film ‘Coming To America’ over gaat – we zullen je vandaag niet judgen – kijk maar gewoon de hele film op YouTube oké:

Bron: TheHollywoodReporter