Schermafbeelding 2020-01-10 om 11.03.31

Er komt een serie van de gehypete Zuid-Koreaanse ‘Parasite’ film

Parasite werd door de Nederlandse Filmpers uitgeroepen tot beste film van 2019. En dat is ook niet zomaar: de film is veelzijdig door de elementen van humor, drama, thriller en horror.

Nu maakt Deadline bekend dat zij bezig zijn met het maken van een serie over de film van Bong Joon Ho met de hulp van Adam Mckay, die voor Succession een Golden Globe ontving. Er zijn verder nog geen details bekend van de serie, alleen dat er door de streamingservices erg om gestreden is. Netflix wilde ‘m graag hebben, maar het werd toch HBO.

Voor wie het nog niet gekeken heeft, de film gaat over een gezin die in de onderwereld van Zuid Korea woont en dan een familie ontmoet die het compleet tegenovergestelde leven leidt. Dan gebeuren de gekste dingen, waar je zelf maar achter moet komen. Naar verwachting wordt de popualaire film genomineerd voor een aantal Oscars en won al ‘Best Foreign Languaue’ tijdens de Golden Globes. Maar een goede film betekent niet een goede serie, het kan zijn dat het alleen erg wordt uitgemolken, dat moeten we nog maar zien.