erykah-badu

Erykah Badu neemt het op voor R. Kelly en wil alleen maar ‘peace & love’

Afgelopen zaterdag deed zangeres Erykah Badu een opmerkelijke uitspraak over R. Kelly. Ze liet al eerder weten de kant van zanger te kiezen. Ze legde haar show even stil om haar mening te uiten over de zaak van R. Kelly betreft het vrouwen mishandelen.

Badu vertelde het publiek in Chicago’s Aragon Ballroom dat ze bidt voor R. Kelly en hoopt dat hij het goede licht ziet na alles wat hij heeft gedaan. Haar vergevende uitspraak bracht een hoop boze reacties van het publiek. ”Fuck R. Kelly” werd er meerdere malen geroepen. Hoewel Badu gewoon ‘love & peace’ wil voor iedereen kon het publiek het moeilijk hebben.

Over beide kanten valt natuurlijk iets te zeggen. De positieve Erykah Badu kan je niet afkeuren, maar iedereen snapt natuurlijk ook het boze publiek. ‘Surviving R. Kelly’ heeft veel emoties naar boven gehaald bij de wereld en iedereen heeft er wel wat over te zeggen. Badu beweert gewoon iets goeds te zien in iedereen, maar sommigen hebben hun kansen gehad vind het publiek. Bekijk het filmpje van haar uitspraken hieronder.