exclusieve sneakers

Voor exclusieve sneakers moet je in Den Haag zijn

Amsterdam is dan wel de fashion hoofdstad maar Den Haag heeft er ook wel een handje van. Niet alleen voor verse Scheveningse haring moet je daar zijn. Je kan er  ook prima terecht als je opzoek bent naar exclusieve sneakers. Wij hebben de tofste Haagse sneakers stores op een rijtje gezet:

Aspact

Te vinden in het oude centrum van Den Haag. Dé bestemming voor high-end schoenen (dus ook exclusieve sneakers) en mode. Aspact is gefocust  op luxe en lifestyle met de hoogst mogelijke kwaliteit.

Manus skatestore


Dit bericht bekijken op Instagram

Now this is a statement shoe, the DC LEGACY OG and LYNX OG from the luxury pack are available now 🌶🥦 #dcshoecousa

Een bericht gedeeld door Manus Skateshop (@manusskateshop) op

Sinds brengt 2009 Manus Skateshop je de beste selectie skate en streetwear, met merken als Nike SB, Adidas, Vans en noem maar op.

Skatestore Den Haag
exclusieve sneakers

Met 5 winkels verspreid door het hele land kan je altijd ergens terecht voor vragen, service. Bij de de skatestore vind je exclusieve sneakers, t-shirts, sweaters, broeken, caps, en accessoires van de beste merken.

Funkie House

Je kunt bij Funkie house uitgebreid shoppen als je op zoek bent naar mooie merkkleding, exclusieve sneakers of casual schoenen, backpacks en accessoires.

Concrete
exclusieve sneakers

Koploper in met drops van de meest exclusieve merken.

Sickboards
exclusieve sneakers

Ben je nou in Den Haag aan het shoppen voor exclusieve sneakers, maar nog geen drippy vintage outfit erbij? Check dan hier waar je de tofste tweede hands items kan scoren.