Screen Shot 2016-09-21 at 16.48.41

Famirie is nu al het gezelligste ADE feestje van dit jaar

Ja, we weten het; er is een enorme overdaad aan feestjes tijdens ADE. Teveel om op te noemen. Zoveel fissa dat je de bar niet meer ziet. Maar er is maar een select aantal wat er echt bovenuit steekt: Famirie valt in die categorie.

Famirie is een nieuw concept van Bureau Punt – het is een viering van het leven waar familie, liefde en vriendschap hoog in het vaandel staan. Famirie is een familiefeestje zoals het hoort te zijn. Afkomstig uit de koker van Bureau Punt, die het familiefeest ook aangrijpt als officiële lancering. Bureau Punt, dat al een jaar bezig is maar voornamelijk in de schaduwen opereerde, heeft de line-up volgepropt met eigen & extern talent die allemaal staan waar Bureau Punt voor staan: eensgezindheid.

De eerste namen zijn LUC, Carista, FNMLAS, MERU en Outtatown Tobias – maar in de aankomende weken zullen er nog veel meer namen bekend gemaakt worden voor het gezelligste ADE feestje, dat zal plaatsvinden in Brouwerij Oepidus.

Daarnaast heeft BP vanaf vandaag ook hun website officieel gelaunched – daar vind je meer informatie over Bureau Punt maar uiteraard ook over Famirie – deze is trouwens ook terug te vinden op het Facebookevent. Tickets zijn vanaf nu hier te bestellen.

ADE2016_CS6_TEMPLATE_FESTIVAL_BASIS