fiona viotti

Lerares betrapt op seks met vijf van haar leerlingen

Het gebeurde op een van de duurste kostscholen van Kaapstad, Zuid-Afrika. Lerares geschiedenis en waterpolo, én newly wed Fiona Viotti (30) nam ontslag van haar werk nadat bekend werd gemaakt dat zij met vijf van haar leerlingen naar bed is geweest.

Het nieuws kwam naar buiten toen een van haar 18-jarige leerlingen alles aan zijn ouders vertelde. “In het begin deed hij vrijwillig mee, maar hij werd slachtoffer toen bleek dat hij er niet mee kon stoppen” vertelt een ouder aan The Sun. Het begon bij spontane studydates naar het huis van de lerares op haar uitnodiging en van een kwam het ander.

fionaviotti-e1575305387395

Maar op een gegeven moment kwam de leerling niet meer vrijwillig, hij probeerde de affaire af te kappen, maar met weinig succes want Fiona Viotti liet dat niet toe. Hij is vervolgens naar zijn ouders gegaan en zij zijn naar de directie gestapt. Viotti, een voormalig model, zou daarnaast in zes jaar tijd met nog vier jongens hebben betast. Ook stuurde ze de studenten expliciete video’s en foto’s van zichzelf.

De lerares wordt niet vervolgd, aangezien ze zelf ontslag heeft genomen. Er is door geen van haar slachtoffers aangifte gedaan. De school heeft wel een advocaat in de arm genomen. De echtgenoot van de lerares, Pavo, heeft inmiddels de scheiding aangevraagd.