Schermafbeelding 2018-06-11 om 16.15.03

FOUR Amsterdam gaat als eerste Nederlandse store een collab met OFF-WHITE aan

FOUR Amsterdam heeft aangekondigd een collab aan te gaan met OFF-WHITE; aanstaande zaterdag komt er een volledige collectie van de Amsterdamse kledingwinkel en het merk van Virgil Abloh uit.

FOUR Amsterdam is dé winkel voor high-end fashion – waaronder streetwear – in Amsterdam en verkoopt al jaren merken als Raf Simons, Balenciaga, Vetements, Saint Laurent en Palm Angels. Voor OFF-WHITE waren ze de eerste retailer in ons land; vandaar dat de keuze voor een samenwerking met FOUR Amsterdam van Virgil een logische is.

Het concept van de collectie is ’Dutch Masters’’. Amsterdam staat er wereldwijd om bekend dat zij de beste schilders van de wereld produceerde. Denk aan Rembrandt van Rijn, Jan Steen en uiteraard Vincent van Gogh. Dit is ook als basis van dit concept genomen. Kunst is natuurlijk heel kenmerkend voor Amsterdam, maar ook voor OFF-WHITE. De eerste collectie van OFF-WHITE was namelijk ook gebaseerd op bekende schilderijen – match made in heaven.

In de collectie staat voornamelijk het Rijksmuseum centraal. Een illustratie van het museum is terug te vinden op de t-shirts en hoodies. Daarnaast komen ook de kleuren van Amsterdam, rood, wit en zwart sterk terug in de collectie. Natuurlijk zien we ook de bekende OFF-WHITE branding terug op de pieces. Naast t-shirts en hoodies bevat de collectie ook denim jeans, sokken, een riem en een heuptas.

De 7-delige collectie komt zaterdag 16 juni exclusief uit in de winkel bij FOUR en online op www.fouramsterdam.com. Ook een goed excuus om hun nieuwe winkel te bezoeken, deze is te vinden op de van Baerlestraat 9-11 in Amsterdam.

Schermafbeelding 2018-06-11 om 16.16.35