FJ5fBxUg

FOUR Amsterdam doet als kledingwinkel ook gewoon mee aan ADE en nodigt o.a. London On Da Track uit

Als je aan ADE denkt, dan denk je waarschijnlijk voornamelijk aan clubs gevuld tot elke hoek met feestgangers. We moeten alleen niet vergeten dat HEEL Amsterdam aan het feesten is tijdens ADE, dus ook FOUR Amsterdam.

FOUR heeft sinds kort een gloednieuwe store en deze nieuwe winkel zal tijdens ADE  het toneel zijn voor de beste parties. Van woensdag tot en met zaterdag kan je dus bij FOUR terecht voor de beste tunes, good vibes en niet geheel onbelangrijk, free drinks.

Op woensdag wordt ADE door FOUR Amsterdam afgetrapt met SONO Music, het imprint van Sunnery James & Ryan Marciano. Veel bekende DJ’s van het label zullen hun opwachting maken en de avond wordt afgesloten met een mystery guest. Natuurlijk zullen Sunnery James en Ryan Marciano ook hun opwachting maken. De drinks worden deze avond verzorgd door Absolut, Fever Tree, Seedlip en Warsteiner.

Sono event copy

Op vrijdag zullen de good people’s bij FOUR zelf plaatsnemen achter de draaitafels. Dus laat je verassen door de sounds van FOUR Soundsystem. Dit event is open voor iedereen die wilt komen, mits er plek is natuurlijk. De drinks zullen deze avond verzorgd worden door Bobby’s Schiedam Dry Gin, Fever Tree en Warsteiner.

GhdwZuEw

Op Zaterdag wordt de avond gehost door onze vrienden van Encore Amsterdam. Encore neemt natuurlijk een aantal bekenden met zich mee, zo zien we Zoey Hasselbank, DJ SMP, DJ Abstract en komt er weer een mystery guest. De avond wordt afgesloten door niemand minder dan de Amerikaanse DJ/Producer ‘London On Da Track’. De drinks worden op zaterdag verzorgd door Hennessy en Warsteiner.

ExoFD6EQ

Er ontbreekt nog 1 dag in de planning, de donderdag avond. Op donderdag krijg je een mystery program voorgeschoteld, sponsored by Jack Daniels & Warsteiner.

De events op woensdag en zaterdag zijn RSVP/invite only maar geen stress, vanaf maandag 12:00 kun je in de store aan de van Baerlestraat een ‘all-access’ bandje bemachtigen. Met dit bandje ben je heel de week welkom bij FOUR. Er zijn echter maar 100 bandjes beschikbaar, dus kom op tijd. Mocht je geen bandje weten te bemachtigen kan je altijd ook gewoon RSVPen door te mailen naar rsvp@fouramsterdam.com.

Let op, Vol = vol, maar als je een all-access bandje hebt gehaald kom je altijd binnen.