Processed with VSCO with c7 preset

FOUR introduceert nieuwe merchline en wijst ‘Rulers of the City’ aan

Wat doe je als je als kledingwinkel garant staat voor een arsenaal aan de hardste internationale merken en je stempel al drukte met bijv. een eigen collab met OFF-WHITE? Juist, je introduceert je eigen merch. Eentje die above en beyond gaat, net als de store waar het aan attached is. Dat is precies wat FOUR Amsterdam nu doet – vandaag introduceren zij de eigen FOUR Amsterdam merch aan de hand van de indrukwekkende ‘Rulers Of The City’ campagne.

Processed with VSCO with fp2 preset

In de rulers of the city campagne zien we vier personen die uitdragen wat het betekent om een ruler te zijn binnen je eigen vakgebied. Dit zijn Lasse Schöne, Rasmus Kristensen, James Watss en Jaimie van Heije. De campagne staat symbool voor de visie van FOUR Amsterdam – eentje die verder gaat dan alleen mode, maar die staat voor de culture en al haar disciplines. FOUR Amsterdam is niet alleen de destination als het gaat om mode, maar ook op het gebied van muziek, food, kunst en cultuur.

Als eerst zien we Lasse Schöne en Rasmus Kristensen bij hun werkplek en tweede thuis, de Johan Cruijff Arena. De twee Deense profvoetballers van Ajax hadden maar weinig moeite met zich aan te passen in Amsterdam en laten hun skills wekelijks zien voor het oog van 50.000 mensen.

Processed with VSCO with c7 preset Processed with VSCO with c7 preset

Verder wordt er aandacht geschonken aan twee andere disciplines. We zien James Watts – de kroonprins van de Nederlandse R&B, die net zijn nieuwe deal bij Sony Music getekend heeft en ongetwijfeld aan de vooravond staat van zijn smooth-as-silk overname.

Processed with VSCO with fp2 preset

Naast James zien we ook Jaimie van Heije, die al jarenlang zijn eigen stempel drukt op de Amsterdamse culinaire identiteit. Dat doet hij in de vorm van zijn eigen restaurant in Ouderkerk aan de Amstel, maar hij is ook het culinaire brein achter mega-succes & exportproduct ‘The Avocado Show’.

PHOTO-2019-03-25-17-47-30

Lasse, Rasmus, James & Jaimie dragen ieder items uit de kleding collectie van FOUR Amsterdam. Kwaliteit, comfort en stijl zijn hier keywords — de esthetiek en fit is tijdloos, terugkomend in o.a. de white hoodie en white tee. De collectie bestaat verder uit toffe items als sjaals, aanstekers, pennen, sokken en mokken waarin de FOUR Amsterdam branding de rode draad is. De shirts kosten 59,- euro en de hoodies zijn 99,- euro. Met het oog op de best mogelijke kwaliteit is de merchandise line geproduceerd in Italië.

Iedereen komt van een totaal andere achtergrond, maar staat wel symbool voor hetgeen waar FOUR Amsterdam ook voor staat: op je eigen manier een stempel drukken op Amsterdam. Stay tuned want FOUR Amsterdam zal de komende tijd nog 20 ‘Rulers of the City’ presenteren op hun Instagram.

Alle nieuwe merchandise van FOUR Amsterdam is nu te verkrijgen in de online webshop en natuurlijk ook in de store aan de Van Baerlestraat 9-11 te Amsterdam.

Processed with VSCO with c7 preset