Schermafbeelding 2018-12-15 om 10.36.14

FOUR releast een exclusieve Heron Preston x Carhartt collectie

2018 is een goed jaar geweest voor FOUR Amsterdam. Ze openden een prachtige nieuwe winkel op de Van Baerlestraat, lanceerden een eigen collectie met OFF-WHITE én werden geïnterviewd door het tofste magazine van de Benelux.

Die zegetocht zet FOUR vrolijk door – vandaag maakt de winkel namelijk bekend dat ze volgende week een collab van Heron Preston en Carhartt presenteren. FOUR is, naast Tokyo, de enige winkel en stad waar een officiële releaseparty zal zijn. Bij een deel van de releaseparty is er ook een meet & greet mogelijkheid met Heron Preston himself in de winkel van FOUR. Deze meet & greet zal van 15:00 – 16:00 duren.

Vroeger maakte designer/dj/alleskunner Heron Preston al customs van vintage Carhartt WIP en ook is de signature workwear van Carhartt belangrijk geweest voor de stijl van de ontwerper. Het is dus altijd een inspiratiebron geweest voor het werk van Heron Preston en daarom was het hoog tijd voor een echte collab.

“I became a fan of Carhartt when I moved to NYC in 2004. I noticed it wasn’t only the construction workers wearing it but it was a brand that transcended cultures. In my opinion Carhartt is one of the first authentic apparel brands (non fashion) validated in street culture made relevant by skate and rap. As a fan of industrial culture and American work wear Carhartt is best in class and a brand I have identified with for nearly 2 decades.” – Heron Preston

De collab bestaat uit een collectie van t-shirts, longsleeves, broeken, workwear vesten, een fannypack en beanies. De items zijn allemaal bedekt met verfspetters, wat zorgt voor een echte ‘workwear look’. Ook is de signature oranje kleur van Preston samen met het bekende logo ‘СТИЛЬ’, op alle kledingstukken terug te zien.

De prijzen van de items zullen variëren van 179 euro tot 569 euro en zijn vanaf nu online verkrijgbaar bij FOUR en ook in de FOUR winkel. Check alle beelden hieronder voor de hele collectie.

02.Heron Preston x Carhartt Instagram & Facebook 03.Heron Preston x Carhartt Instagram & Facebook 04.Heron Preston x Carhartt Instagram & Facebook 05.Heron Preston x Carhartt Instagram & Facebook 06.Heron Preston x Carhartt Instagram & Facebook 07.Heron Preston x Carhartt Instagram & Facebook 08.Heron Preston x Carhartt Instagram & Facebook 09.Heron Preston x Carhartt Instagram & Facebook