Schermafbeelding 2018-02-16 om 12.21.14

French Montana lanceert een campagne om immigranten aan hogere educatie te helpen

French Montana is een samenwerking aangegaan met MTV en de non-profit organisatie Get Schooled om een campagne te lanceren gericht op immigranten. De “We Are The Dream”-campagne zal migranten zonder documenten helpen bij het vinden en volgen van hoger onderwijs.

Montana was zelf 13 jaar oud toen hij met zijn ouders vanuit Marokko naar de V.S. verhuisde. Nu wil hij ervoor zorgen dat kinderen die in dezelfde situatie als zitten zoals hij een kans hebben op goed onderwijs. “I am one of tens of thousands of first and second generation immigrants that are having a significant positive impact on the United States,” vertelde de rapper aan Rolling Stone. “I am excited to lead others in this fight to ensure Dreamers connect with support they need to get to college and make their American Dream come true.”

French Montana is niet vies van een beetje terug doen voor de maatschappij. Tijdens de opnames van de “Unforgettable” video in Oeganda raakte hij verliefd op de mensen en het land. Uiteindelijk leidde dit tot een flinke donatie aan een ziekehuis en meerdere goede doelen. Het volgende wat op zijn planning staat zijn vaderland Marokko. Hier wil de Marokkaan maar al te graag scholen en voetbalvelden laten bouwen.