Gamehallen in Amsterdam

Dit zijn de leukste gamehallen in Amsterdam

Je kent het wel, jij en je vrienden willen wat leuks doen maar het is inmiddels veel te koud om buiten te chillen, alles op Netflix heb je nu wel gezien, en alle zitjes en chillings in de auto zijn nu ook wel leuk geweest. Een top alternatief zou een bezoekje aan de arcadehal, en wij laten je zien wat de leukste gamehallen in Amsterdam zijn.

Blast Galaxy


In Amsterdam Noord vind je Blast Galaxy die niet alleen bekend staat om hun aesthetically pleasing interieur (leuk voor een shoot) maar ook hun overheerlijke fries, chicken wings en bites.

Ton Ton Club


Dit bericht bekijken op Instagram

take me back to @tontonclub 💖 whenever I visit a new city, I like to check out the local arcade scene. so I was pretty hype to discover a japanese-inspired barcade (with ddr!) in the middle of an art park in amsterdam 🕺🏼 . . . fortunately, I got these shots right before the place popped off with like 100 people (on a thursday afternoon) and right before I got reprimanded for taking photos (as usual) 🌝 . . . #tontonclub #tontonclubwest #westerpark #amsterdam #netherlands #europe #gaming #arcade #barcade #bemani #ddr #japanese #pink #adventure #travel #wanderlust #inspiration #takemeback #nostalgia #wonderland #playtime #leica #leicaq #leicaq2 #leicaphotography #vsco #lightroom #moodygrams #mood

Een bericht gedeeld door ℕ𝕚𝕔𝕠𝕝𝕖 𝕀𝕣𝕚𝕒𝕟𝕒 (@nikoriana) op


Met drie verschillende locaties verdeeld over de stad, Nieuw-West, West, en het centrum is Ton Ton niet alleen makkelijk te bezoeken maar ook een goeie spot voor lekkere hapjes. Met hun diverse menu is Ton Ton club een geschikte plek om iemand mee op date te nemen.

Gamestate


Dit bericht bekijken op Instagram

And it’s a Mario pole position for Lewis! 🏎💨 #wnnr #gamestate #mariokart #lewishamilton #formula1 #poleposition

Een bericht gedeeld door Gamestate Arcade (@gamestate_official) op


De grote arcadehal keten Gamestate is in zes verschillende steden te vinden en Amsterdam kon natuurlijk niet ontbreken. Gamestate is te vinden in de Amsterdam Arena en heeft meer dan 90 arcade spellen om te spelen, genoeg te beleven dus.

VR Arcade


Ideaal voor een bedrijfsuitje, een verjaardag, bachelor(ette) feestje of gewoon een gelegenheid in een groep. De VR Arcadehal, de naam zegt het al, is een Virtual Reality speelhal waar je met VR-brillen op de gezelligste arcade spellen speelt.