Screenshot 2019-08-06 at 15.50.26

GAMMA komt zowaar even met de leukste datingshow van het jaar

Als je de bovenstaande titel leest dan vraag je jezelf waarschijnljk af in welke simulatie je nu weer beland bent. GAMMA en datingshow in één zin? Ja, echt.

De show heet ‘Klikt Het’ en draait om, je raad het al, het vinden van een klik. Concept is simpel. Zet een blind date in de GAMMA en verwijder alles wat je kent van een date. Geen kaarslicht, geen film en al helemaal geen restaurant. Wat dan wel? Vloeren leggen, lampen ophangen en tafels in elkaar zetten. Kijk zelf maar.

We hadden het niet verwacht, maar het werkt als een malle. En als je erover nadenkt is dat nog best logisch ook. Ze zeggen wel eens dat je een relatie pas écht op waarde kan schatten nadat je met diegene op vakantie bent geweest. Wij zijn van mening dat je dat ook pas écht kan doen als je met iemand geklust hebt.

Pas als je iemand hebt uitgescholden omdat hij je (weer) de verkeerde schroevendraaier heeft aangereikt of omdat zij echt voor geen meter kan witten weet je wat je aan iemand hebt. Dat wordt in de eerste aflevering van ‘Klikt Het’ erg duidelijk. We gaan verder niks verklappen, beter klik je gewoon hierboven op play en begin je vanaf nu je Tinderlocatie in te stellen op de lokale GAMMA.