mcgregor-malignaggi-sparring-01-960x640 (1)

Gelekte beelden laten zien hoe McGregor zijn sparringpartner naar de grond werkt

Begin deze maand was er onrust in het kamp McGregor. Er werden foto’s gedeeld van een boksring waarin McGregor en zijn sparringpartner en oud-bokser Paul Malignaggi te zien zijn. McGregor staat fier overeind, Malignaggi ligt op de grond. Laatstgenoemde was niet blij met het feit dat de foto’s gedeeld werden, vond de foto’s geen recht doen aan de werkelijkheid en verliet kamp McGregor.

Verder eiste Malignaggi dat de beelden van de volledige sparringsessie vrijgegeven zouden worden, opdat iedereen kon zien dat hij McGregor meer rake klappen verkocht dan andersom. Aan die wens is nu, soort van, voldaan. Dana White, eigenaar van UFC, deelde gisteren twee fragmenten waarin te zien is hoe McGregor een paar flinke stoten uitdeelt en Malignaggi uiteindelijk naar de grond werkt. Dana White zegt in de captions onder de indruk te zijn van McGregors bokskwaliteiten.

Of McGregor de rest van de sparringsessie ook domineerde, is uiteraard nog maar de vraag. Malignaggi liet op Twitter weten wat hij van Dana White’s actie vond: