the-weeknd-puma-run-streets-campaign-01-1200x800

We geven een next level prijzenpakket voor The Weeknds uitverkochte show in de Ziggo Dome weg

Aanstaande vrijdag strijkt The Weeknd neer in de Amsterdamse Ziggo Dome voor zijn grootste Nederlandse show tot nu toe. Na het uitbrengen van het fabelachtig mooie ‘Starboy’, het daten én afwimpelen van Bella Hadid en verliefd worden op Selena Gomez is de nieuwe ambassadeur van PUMA helemaal klaar om 2017 compleet toe te eigenen.

Zoals je ongetwijfeld al weet verkocht de show binnen no-time uit. Tickets via resellers worden voor krankzinnige prijzen van de hand gedaan en een extra show is helaas nooit aangekondigd. Maar gelukkig is daar BALLINNN’ met misschien wel je laatste kans om één van de sickste concerten van het jaar te mogen aanschouwen.

We geven namelijk een next level prijzenpakket weg voor The Weeknds uitverkochte show. Oké, we houden je niet langer in spanning – dit is wat we weggeven.

– 2 x Early Entry Tickets – hiermee mag je als allereerste naar binnen
– Speciale VIP-merchandise van The Weeknd
– Parkeerkaart voor omliggende parkeerplaatsen
– Consumptiemunten voor tijdens de show
– Exclusieve laminate & lanyard als aandenken

Het hele pakket bij elkaar heeft een waarde van €241,-, maar wij geven het weg. Wat je ervoor moet doen? Heel simpel – stuur een mailtje naar contest@ballinnn.nl met daarin de volledige naam en het e-mailadres van jou en de vriend(in) die je mee wil nemen. Winnaars krijgen op 22/02 bericht!

UPDATE: De winactie is afgelopen, de winnaar heeft bericht ontvangen! Benieuwd hoe we de winnaar hebben uitgekozen? Check dan onze Instastory, @ballinnnmag.

LEES OOK: Hoe Puma zichzelf constant blijft vernieuwen