Giel_Beelen_during_Serious_Request_2012

Giel Beelen laat weer zien dat we hem moeten boycotten

Giel Beelen is een nare man en dat wisten we eigenlijk allemaal al. Toch weet hij het keer op keer weer te flikken om iets te doen wat niet kan, en het ergste? Hij komt ermee weg.

Waarschijnlijk heeft iedereen het filmpje al gezien: Giel die Tim Knol uitnodigt voor een live performance op de radio en een stripper op hem afstuurt. Lijkt onschuldig toch? Het is voornamelijk de aanleiding wat ons stoort. De actie van Giel was namelijk een reactie op Tim’s tweet wat ging over een incident dat gebeurde bij de buren, radio 538. Daar was zangeres Maan aan het optreden toen er een stripper op haar af werd gestuurd.

En nu, bijna vijf maanden later, vond Giel het nodig om de lolbroek uit te hangen. Voordat hij de stripper laat komen, brengt hij het ‘maan incident’ nog even omhoog. Hij gooit nog wat extra zout door te zeggen dat Knol blij is dat hij nu op de zender mag komen, voordat hij de genadeklap uitdeelt en hij de stripper laat komen. Tim Knol heeft het eigenlijk perfect verwoord; “Ik ben hier te oud voor”. Giel vond het zelf een leuk grapje en noemt Tim juist kinderachtig en zegt dat hij niet meer welkom is op de radiozender.

Het eerste wat wij dachten was; hoe vaak gaan we dit soort acties van Giel door de vingers zien? We zouden graag al Giel zijn misstappen hier op een rijtje zetten, maar het worden er nu echt teveel. Boef heeft bijna een hele zomervakantie aan inkomsten misgelopen omdat mensen riepen om een boycot en daarom vinden wij dat het nu tijd is voor een Giel boycot. Wij zijn er klaar mee.

Het filmpje: