GRAFISCH VORMGEVING STAGIAIRES

Voor onze visuele redactie zijn wij op zoek naar creatief vormgevers. Bij BALLINNN’ werk je in een bedrijf dat voor een zeer breed scala aan opdrachten staat. Je leert dan ook te werken met uiteenlopende opdrachten als branded content, redactionele conten tot en met externe opdrachtgevers aan toe. Maar als creatieveling is de belangrijkste bijkomstigheid nog wel: je krijgt binnen BALLINNN’ de ruimte om jouw eigen creatieve input te geven. Wees niet verbaasd wanneer je zelfs zelfstandig keuzes mag maken.

Om voor deze stage in aanmerking te komen, moet je wonen in Amsterdam of omstreken. Je mag ook van verder komen, maar beoordeel zelf of je de dagelijkse reistijd mentaal aankan. Verder gaat het hierbij om een full-time stage.

Momenteel zoeken wij naar stagiaires die ons vanaf januari/februari komen versterken. Voor deze stage is een stagevergoeding beschikbaar.

Onze ideale grafisch vormgever:

– Is mierenneuker wat betreft details
– Kan moeiteloos werken met Photoshop en Adobe Illustrator
– Weet creatieve ideeën te vertalen naar een goed design
– Is niet op zijn mond gevallen en kan actief bijdragen in het creatieve proces
– Is bestand tegen hoge druk en andere mierenneukers op de redactie
– Kan bij voorkeur animeren

De werkzaamheden omvatten o.a.:

Het aanleveren van designs die voor verschillende projecten binnen BALLINNN’ gebruikt kunnen worden. Dat kan variëren van het maken van ondersteunend materiaal voor de webcontent, tot het uitvoeren van opdrachten van externe partijen.
Daarbij denk je actief mee binnen creatieve sessies en laat jij jouw visie horen. Slechte ideeën bestaan niet – geen idee hebben is pas een slecht idee. Verder ben je eventueel een versterkende factor voor het videoteam dat zich tevens bezighoudt met de visuele superhero uithangen.

Herken jijzelf in de visie en de uitdaging? Wacht dan niet langer en stuur ons een mail – want vol is vol. Voorzie de mail van een CV, bondige motivatie en een gouden greep uit jouw portfolio. Stuur het naar info@ballinnn.nl en vermeld daarbij ‘grafisch vormgever’ in het onderwerp. Kleine tip: zoals we al zeiden, zijn we opzoek naar creatieve mensen. Wees dus ook creatief in je sollicitatie. Hoe? Dat is natuurlijk helemaal aan jezelf. Stuur een sterke mail en misschien zien we jou dan hier terug op de werkvloer.