Schermafbeelding 2018-09-07 om 12.08.55

Grenzeloze ambitie is what #NEWLEVELS is all about

Jezelf naar het volgende level pushen is voor iedereen anders. Wat echter bij iedereen vrijwel hetzelfde is, is dat je mentale weerbaarheid aan de basis ligt. Dat is bij Cody Gakpo, het enorme talent van PSV, niet anders. Sterker nog: door zijn mentale kracht is hij tal van challenges overkomen en is hij waar hij nu is.

In de afgelopen weken hebben we stap voor stap het #NewLevels van PSV talent Cody Gakpo gevolgd. We hebben gezien welke facetten belangrijk zijn in het leven van de jonge voetballer – en hoe zijn voorbeeldfiguren op hun beurt de #NewLevels mentaliteit omarmen.

We hebben onder meer gezien hoe Sevn Alias zichzelf op muzikaal vlak constant blijft pushen,, hoe Studio Giftig letterlijk naar nieuwe hoogtes stijgt, hoe Patta uit haar eigen comfortzone moest treden en hoe Cody zelf zware tegenslagen heeft overkomen.

Blessures, nieuwe omgeving, grenzen verleggen – dit is wat #NEWLEVELS is all about. De individuele New Levels van Cody, Sevn, Patta en Studio Giftig checken? Dat kan op onze #NEWLEVELS page.