Header-01

GROW Festival brengt hiphop naar Almere

Almere is een plek waar ontiegelijk veel jongeren wonen en waar ook veel talent uit voorkomt. Denk aan een Sevn, of een Esko. Wat ontbreekt aan de stad is een eigen festival – Almeerders (?) moeten nu afreizen naar Amsterdam, Rotterdam of Tilburg voor een waardig hiphop-based festival.

Tenminste, dat moesten ze. Aankomende zomer strijkt GROW Festival voor het eerst neer op het eiland Utopia. Een plek die nu nog onontdekt is, maar binnenkort dé zelfvoorzienende broedplaats voor duurzame innovatie wordt. Op 24 juni wordt het eiland officieel ingewijd, met een hoogwaardige line-up aan hiphop en elektronische muziek.

Zo komen o.a. Ronnie Flex, Bokoesam, Yung Nnelg, Tads Thots, Kevin, Kid de Blits en Yung Internet naar Almere voor de eerste editie van GROW – maar de programmering is niet het enige waar het festival zich mee onderscheidt.

GROW UNPLUGGED gaat verder waar de muziek stopt. GROW UNPLUGGED is een soort NEMO voor volwassenen; een plek waarin natuur, experimenteren en verbazing centraal staat. Een eetbaar huis bouwen, algen-shisha roken of schaafijs van onkruid eten: het is allemaal daar.

Ben je intrigued? Logisch, dat zijn wij ook. Meer informatie over het festival is te vinden op de website – tickets bestel je via deze link!

poster