gucci en disney

Gucci en Disney werken samen aan unieke Mickey Mouse collectie

Designer merk Gucci en Disney, onder andere bekend van de van tekenfilmfiguur Mickey Mouse, slaan de handen in een voor hun nieuwe Chinees nieuwjaar inspired collectie. Het is niet de eerste keer dat Gucci zich laat inspireren door de Chineze astrologie. Vorig jaar was het namelijk het jaar van het varken en toen lanceerde zij hun biggetjescollectie.

25 januari vieren de Chinezen het jaar van de rat, oftewel muis, en ook dit jaar lanceert Gucci weer een collectie in dat thema in samenwerking met Disney. En wat is er toepasselijker dan een Mickey Mouse collectie voor het jaar van de muis. De collectie bestaat uit T-shirts, jassen, sweaters, blouses, tassen en accessoires die versierd zijn met retro Mickey Mouse-print gepaard met hun iconische bruine monogramprint.

Voor de campagne hoefde zij niet lang nadenken over een locatie, het zou bijna een crime zijn om hun campagnefoto’s niet in Disneyland te schieten. De foto’s zijn enorm kleurrijk geworden, see for yourself in de foto’s hieronder:

gucci en disney Gucci en Disney 1 gucci en disney 2 gucci en disney 4 gucci en disney 5 gucci en dIsney