idalyyy

Harde projecten die tot nu toe uit zijn gekomen in 2020

Het is vandaag 15 januari en we zitten op de helft van de eerste maand van 2020. Desondanks is er alweer genoeg heat uitgekomen om je playlist weer up te daten voor de nieuwe decade. Slide naar beneden voor de meest recente albums die je misschien hebt gemist. Enjoy.

IDALY – JUNGLE
Schermafbeelding-2020-01-02-om-15.51.07-605x605
Na zijn debuut album Idaly is de rapper terug met de release van zijn nieuw project Jungle. Op de tape staan meerdere namen zoals Hef, Kevin en Jack en is volledig zelf geproduceerd door de rapper zelf.

ARES – LOTUS
Ares_Lotus_Front
De rapper uit Oosterhout dropte op tien januari zijn vierde album, Lotus. Het uit 10 tracks bestaande project heeft geen featurings, het is allemaal Ares zijn mind en feelings.

ANBU – A NATION BY US
anbu-605x605
Het volgende project komt van de vriendengroep uit Venlo. Op het project zijn 15 tracks te vinden met de namen Leafs, Jacin Trill en Midda te horen, check it out.

LOOPEY – LOOPEY
loopey-605x605
Na Project ‘YG’ laat de rapper uit het SMIB-kamp weer van zich horen met ditmaal zijn solodebuut, ‘Loopey’. Het project bestaat uit 12 nummers en heeft featurings met Leafs, Ray Fuego en meer.

GEECHI – DIEPER DAN RAP
geechi-dieperdanrap-605x605
Na ‘Frsh’ en ‘Eves Laurent’ is het tijd voor het volgende project vanuit de Fellas. Geechi dropt zijn project ‘Dieper Dan Rap’ met featerings van artiesten zoals Henkie T, KM, 3obi en meer.