Schermafbeelding 2017-12-15 om 12.43.00

Het hele verhaal rondom 6ix9ine’s sex tape met minderjarige komt boven water

Bij Jezebel zijn ze erachter gekomen dat 6ix9ine, voorheen bekend als Tekashi69, niet helemaal eerlijk is geweest in een interview met DJ Akademiks over een incident uit 2015 waarbij hij schuldig verklaarde te zijn sex te hebben gehad met een 13-jarige.

Afgelopen november was de rapper te gast bij DJ Akademiks voor een interview waarbij het incident ter sprake kwam. Volgens 6ix9ine was hij bij wat gasten thuis die later een meisje hadden uitgenodigd. “Shit got crazy,” zoals hij het beschreef. Dit resulteerde in een sex filmpje dat hij postte op social media. Hij vertelde in het interview dat het meisje vertelde dat ze 19 jaar oud was en dat hij toentertijd 17 jaar was.

Maar wat blijkt, 6ix9ine is niet helemaal eerlijk geweest over het incident. Bij Jezebel kregen ze namelijk het dossier van de aanklacht in handen en daarin staat heel wat anders. Hij was ten eerste 18 op dat moment en hij heeft eigenlijk nooit naar haar leeftijd gevraagd. Hij ging er gewoon vanuit dat ze ouder dan 13 was door de manier waarom ze hem om zijn leeftijd vroeg.

Hij zou ook geen seksueel contact met haar gehad hebben, zei hij tegen Akademiks. Maar in het dossier staat dat 6ix9ine “stands behind the child making a thrusting motion with his pelvis and smacking her on her buttocks while she’s nude and performing oral sex on another man.

Noch 6ix9ine, noch zijn management hebben gereageerd op de openbaringen van Jezebel.